Er karlek ar alldeles godtagbart, absolut finemang saso saken dar ar, trots den ej befinner sig fullkomlighet

Er karlek ar alldeles godtagbart, absolut finemang saso saken dar ar, trots den ej befinner sig fullkomlighet

Forstar ni hurda vi menar?

Odla. Tycker n att det ar nagon befogad anledning att handla fullbordande att han ej kan slappa vad ni gjorde fore er blev ihop? Skall er kasta ni karlek ino skrapkorgen endast darfor at ni ej blev foralska inom honom genast! Det befinner si sasom att dumpa ett skolning och ett yrke och nago reslig, grann lyckad yrkesutvecklin inom skrapkorgen bara darfor att hane inte visste att man ville bliva hygglig det nar hane varje 5 ar.

Han fragar mej ifall samt om ater ifall sjalv verkligen vill dett for alltid, forsavit jag ar oomtvistlig. Darfor att detta ar centrum ett forhallande sam han inneha hunnit bilda sig va det befinner sig stav kansla han soker, det ager ej jag etc. Han vill att ehuru det astadkomme vark odl skal mi saga till honom om mig ick ar oomtvistlig, stav emedan vill han klara av fortsatt. Men det gor enbart odla smart! sjalv alskar ju honom, fran alltsammans bot mitt hjarta, sam mig age odla mycket forhoppningar med honom. Skada nar han uppg sa sa blir jag ty diffus, det kanns saso att mi hor odl idelige att jag befinner sig inte saker att jag blir det. Att mig icke langre stadse kanner att mig ids streta darfor att han amna begripa att jag synnerligen vill. Skad det promenerar typ op och ne, nar vi har duktig dagar sa kan sjalv sannerligen ick tanka ja nagot annat an detta tillsammans honom, skada nedanfor daliga dagar odla kanner sjalv kraftlos mi inte precis vet vad mig vill.

saken da befinner si icke fel blott darfor at du ej fattade direkt att han befinner sig gubbe i ditt leva. Samt karl vara tvungen icke heller kanna till forsavit han befinner si ens soul-mate, saken dar Stora Karleken, Den Ratte! Karl kan erhalla ett fabulost, fantastiskt, operfekt skad glatt leverne ocksa tillsamman en fullkomligt alldaglig karl! Det handlar endast forsavit att acceptera varandra saso karl ar sam onska handla det basta utav det! Det sags att e forhallande lonar sig att fortsatta (tex forsavitt ett par funderar kungen skilmassa) om det ar mer annu 70% finfin. Att do 30%-en befinner si mindre vagande ann de 70. Och stravar kar postum 99% andock ligger pa 87%, sa forblir herre fortvivlad sam misslynt, ehur 87% i sjalva verket bo traffas saso makalost finfin.

Nog varje kanslorna forut svaga https://lovingwomen.org/sv/slovakiska-kvinnor/, eventuellt olikheterna alternativ problemen pro stora, skad det tar forliden

Slutligen odl eventuellt det ni promenera genom nu ar nago fullkomligt oforstalld nodsituation? Kika, ett del in ino ett forhallande, alltsamman mellan 2 veckor sam 2 ar i enlighet med vetenskapsman, odla kommer manga tva till det skedet enar nyforalskelsen svalnar och vardagen kungen seriost visar sig. En andel borjar omedelbar rubba sig villi egenskaper och handlingar hos varandra, saso cirka hur tandkramstuben befinner sig klamd alternativ hur han skrattar. Andra borjar bok och grava i det forflutna, antagligen kivas svartsjukt, befar samt betvivla. Och ett segment kanner det som forsavitt karleken skulle do ut. Andock vanligtvis befinner sig det endast omedelbar sasom det visar sig ifall det alldeles spartanskt enkom varenda fragan ifall foralskelse samt att nar den svalnar fanns inte ett dyft stadigare innestaend mirakel att bygga gallande. Alternativ finns det ett stadigare stomme att konstruera djupare samt varaktigare – skada mera alldaglig – karlek pa? Vissa par kanner fort utav detta skedet, vissa fog inget alls, samt ett blaffig segment astadkommer alldeles spartanskt fardig. Inom andras oron kanske orsakerna later alldeles vettiga samt ingen ifragasatter, skada stundom verkar orsakerna hellojliga, fjuttiga, egoistiska eller ytliga.